Løgelandsvej 1 Valby
3200 Helsinge (Kort)

Koncerter

Forårskoncert

d.21/5 2017 kl.16: Vejby Kirkes Kor giver forårskoncert. Udsat til efteråret!

2016: Vejby Kirkes Kor opførte en pragtfuld "lysmesse" under ledelse af Vibeke, med flere af hendes egne værker.

2013: Valby Kirkes Motetkor og Trio Differente.

Trio Differente: Thomas Bredsdorff-Larsen på kontrabas, Anne-Mette Nielsen på blokfløjte og Helle Bredsdorff på obo.
Valby Motetkor: Lene Martinsen sopran, Linda Slätis alt, Verner Petersen tenor, Jens-Henrik Larsen bas og Helle Bredsdorff dirigent.

2012: En vellykket påskevesper forestået af Gregorianerkoret.
2011: Fastelavnskoncert med Motetkoret og Rundforbikvartetten
Her kan du (gen)opleve koncerten: første del - anden del - tredie del

Sommerkoncert

Tidligere sommerkoncerter:

2017 : Det Unge VokalEnsemble under ledelse af Poul Emborg samlede i år fuld kirke til en forbløffende velsunget koncert.

2016: Passion og romantik

Hillerødkoret MaJazz, dirigent Ann Dybdal Eriksen samt musikere på guitar, saxofon og bas bød på en romantisk koncert med Kærlighedssonetter af Pablo Neruda og anden musik i hjerternes tegn.

1015 optrådte the Dopplers med et yderst lækkert udført program af egne værker.

2014 afsluttede Trinitatis Kirkes Kantori områdets sommerkoncertrække på en yderst suveræn og værdig måde.
 Se og hør korets afslutningssang her.

2013 afsluttede Holmens Kirkes Kantori områdets sommerkoncertrække med en koncert, der bjergtog en fuld kirke. Alle adspurgte syntes, at de 50kr. i entré var billigt for sådan en oplevelse.

2012 afsluttede Frederiksborgs Kammerkor områdets sommerkoncertrække på festligste vis.

2011 oplevede vi ensemblet "Blackbyrd" i en pragtfuld koncert med musik fra og om Henrik VIII.'s tid.

Sommerkoncerterne arrangeres i koordination med områdeorganisten.

Julekoncert

2016: Gå ikke glip af årets julekoncert med Frederiksborg Kammerkor, d. 4/12 2016 kl.16. Entréen er gratis.

Som lovet sang  Frederiksborg Kammerkor igen i år (2013) julen ind i vores kirke 2. søndag i advent: d. 8 december 2013 kl. 16.

Sidste års (2012) julekoncert med Frederiksborg Kammerkor under ledelse af Paul Kim gav indtryk af et kor, der bliver dygtigere og dygtigere. De amerikanske klange var ren honning for øregangene.