Løgelandsvej 1 Valby
3200 Helsinge (Kort)

Koncerter

Forårskoncert

2018: rets forårskoncert var en succes.

MELLEM PÅSKE OG PINSE med Nordsjællands Kammerkor under ledelse af Vibeke Højlund.
Man synger jo altid om, at "julen varer lige til påske", måske ku' man tilsvarende sige, at "påsken varer lige til pinse"?
Vi begyndte at snakke videre om, hvad det er for en tid, tiden efter påskedramaet p Golgata, over Kristi Himmelfart til Helligåndens manifestering?
Hvordan taler denne tid til os, hvad vil den os? Med det afsæt vil vi synge gode påskesatser, der bærer videre ud i hverdagen efter påske, og vi vil nærme os pinsen med dens mange overdådige billeder og beskrivelser af solen og lyset.
Vi vil gerne lave koncerter MED HOLDNING OG HUMOR, det har vi valgt som korets motto. Vi formidler musikken og dens indhold og perspektiver for os almindelige mennesker i 2018 med afsæt i kristendommen og eksistentielle emner tilsat et drys lommefilosofi.
Programmet indeholder både gammel musik af Palestrina, Hassler og Bach, romatisk musik af Gounod, Durufl og Lange-Muller og helt nyskrevne satser af korets dirigent Vibeke Højlund.

2016: Vejby Kirkes Kor opførte en pragtfuld "lysmesse" under ledelse af Vibeke, med flere af hendes egne vrker.

2013: Valby Kirkes Motetkor og Trio Differente.

Trio Differente: Thomas Bredsdorff-Larsen p kontrabas, Anne-Mette Nielsen p blokfljte og Helle Bredsdorff p obo.
Valby Motetkor: Lene Martinsen sopran, Linda Sltis alt, Verner Petersen tenor, Jens-Henrik Larsen bas og Helle Bredsdorff dirigent.

2012: En vellykket pskevesper forestet af Gregorianerkoret.
2011: Fastelavnskoncert med Motetkoret og Rundforbikvartetten
Her kan du (gen)opleve koncerten: frste del - anden del - tredie del

Sommerkoncert

2018: Fredensborg Slotskirkes Pigekor samlede en hidtil uset mængde tilhørere til en formidabel koncert.

Tidligere sommerkoncerter:

2017 :Det Unge VokalEnsembleunder ledelse af Poul Emborg samlede i r fuld kirke til en forblffende velsunget koncert.

2016: Passion og romantik

Hillerdkoret MaJazz, dirigent Ann Dybdal Eriksen samt musikere p guitar, saxofon og bas bd p en romantisk koncert med Krlighedssonetter af Pablo Neruda og anden musik i hjerternes tegn.

1015 optrdte the Dopplers med et yderst lkkert udfrt program af egne vrker.

2014 afsluttede Trinitatis Kirkes Kantori omrdets sommerkoncertrkke p en yderst suvern og vrdig mde.
Se og hr korets afslutningssangher.

2013 afsluttedeHolmens Kirkes Kantoriomrdets sommerkoncertrkke med en koncert, der bjergtog en fuld kirke. Alle adspurgte syntes, at de 50kr. i entr var billigt for sdan en oplevelse.

2012 afsluttedeFrederiksborgs Kammerkoromrdets sommerkoncertrkke p festligste vis.

2011 oplevede vi ensemblet "Blackbyrd" i en pragtfuld koncert med musik fra og om Henrik VIII.'s tid.

Sommerkoncerterne arrangeres i koordination med omrdeorganisten.

Julekoncert

2016: G ikke glip af årets julekoncert medFrederiksborg Kammerkor, d. 4/12 2016 kl.16. Entren er gratis.

Som lovet sangFrederiksborg Kammerkorigen i r (2013) julen ind i vores kirke 2. sndag i advent: d. 8 december 2013 kl. 16.

Sidste rs (2012) julekoncert med Frederiksborg Kammerkor under ledelse af Paul Kim gav indtryk af et kor, der bliver dygtigere og dygtigere. De amerikanske klange var ren honning for regangene.