Løgelandsvej 1 Valby
3200 Helsinge (Kort)

Koncerter

Forårskoncert

2019: Forårskoncet i Vaby Kirke d.2/5 kl. 20 med NORDSJÆLLANDS KAMMERKOR under ledelse af Vibeke Højlund.

Vi er et snart 5 år gammelt velsyngende kor med primært klassiske korværker på repertoiret, desuden nogle helt nyskrevne arrangementer, iørefaldende og ikke outreret moderne.

Vores koncertkoncept hedder: MUSIK MED HOLDNING OG HUMOR, og vi eksperimenterer med både tekster og programsammensætning med det formål at skabe noget nyt og vedkommende for et bredt sammensat publikum.

Koncerten i Valby Kirke torsdag d. 2. maj er en rigtig forårskoncert med mange skønne melodier.

Ikke mindst vil der være kendte sange for publikum at synge med på sammen med koret - man kan altså nyde, hvad det vil sige at synge i et flerstemmigt kor, at være midt i en korklang med mange forskellige stemmer i samklang. Det kan man blive i meget godt humør af.

Udover disse sange vil der naturligvis også være nogle mindre kendte korsatser og, ikke mindst, som en slags præludium og postludium to kirkelige værker, en korsats af J. S. Bach fra Magnificat samt et nyskrevet værk over Nu takker alle Gud, komponeret af korets dirigent, Vibeke Højlund.

Vi håber, I vil komme og være med i et musikalsk fællesskab.

Koncerten begynder 20:00 og varer ca. 1 time.

Der er gratis adgang og alle er hjerteligt velkomne. Det er korets 3. forårskoncert i Valby, og vi glæder os til at synge her igen.

2018: årets forårskoncert var en succes.

MELLEM PÅSKE OG PINSE med Nordsjællands Kammerkor under ledelse af Vibeke Højlund.
Man synger jo altid om, at "julen varer lige til påske", måske ku' man tilsvarende sige, at "påsken varer lige til pinse"?
Vi begyndte at snakke videre om, hvad det er for en tid, tiden efter påskedramaet p Golgata, over Kristi Himmelfart til Helligåndens manifestering?
Hvordan taler denne tid til os, hvad vil den os? Med det afsæt vil vi synge gode påskesatser, der bærer videre ud i hverdagen efter påske, og vi vil nærme os pinsen med dens mange overdådige billeder og beskrivelser af solen og lyset.
Vi vil gerne lave koncerter MED HOLDNING OG HUMOR, det har vi valgt som korets motto. Vi formidler musikken og dens indhold og perspektiver for os almindelige mennesker i 2018 med afsæt i kristendommen og eksistentielle emner tilsat et drys lommefilosofi.
Programmet indeholder både gammel musik af Palestrina, Hassler og Bach, romatisk musik af Gounod, Durufl og Lange-Muller og helt nyskrevne satser af korets dirigent Vibeke Højlund.

2016: Vejby Kirkes Kor opførte en pragtfuld "lysmesse" under ledelse af Vibeke, med flere af hendes egne værker.

2013: Valby Kirkes Motetkor og Trio Differente.

Trio Differente: Thomas Bredsdorff-Larsen på kontrabas, Anne-Mette Nielsen på blokfløjte og Helle Bredsdorff på obo.
Valby Motetkor: Lene Martinsen sopran, Linda Sltis alt, Verner Petersen tenor, Jens-Henrik Larsen bas og Helle Bredsdorff dirigent.

2012: En vellykket påskevesper forestet af Gregorianerkoret.
2011: Fastelavnskoncert med Motetkoret og Rundforbikvartetten
Her kan du (gen)opleve koncerten: første del - anden del - tredie del

Sommerkoncert

2018: Fredensborg Slotskirkes Pigekor samlede en hidtil uset mængde tilhørere til en formidabel koncert.

Tidligere sommerkoncerter:

2017 :Det Unge VokalEnsembleunder ledelse af Poul Emborg samlede i r fuld kirke til en forbløffende velsunget koncert.

2016: Passion og romantik

Hillerdkoret MaJazz, dirigent Ann Dybdal Eriksen samt musikere på guitar, saxofon og bas bød på en romantisk koncert med Kærlighedssonetter af Pablo Neruda og anden musik i hjerternes tegn.

1015 optrådte the Dopplers med et yderst sikkert udført program af egne værker.

2014 afsluttede Trinitatis Kirkes Kantori områdets sommerkoncertrække på en yderst suveræn og værdig måde.
Se og hør korets afslutningssang her.

2013 afsluttede Holmens Kirkes Kantori områdets sommerkoncertrække med en koncert, der bjergtog en fuld kirke. Alle adspurgte syntes, at de 50kr. i entre var billigt for sådan en oplevelse.

2012 afsluttede Frederiksborgs Kammerkor omrdets sommerkoncertrække på festligste vis.

2011 oplevede vi ensemblet "Blackbyrd" i en pragtfuld koncert med musik fra og om Henrik VIII.'s tid.

Sommerkoncerterne arrangeres i koordination med områdeorganisten.

Julekoncert

2016: Gå ikke glip af årets julekoncert med Frederiksborg Kammerkor, d. 4/12 2016 kl.16. Entren er gratis.

Som lovet sang Frederiksborg Kammerkor igen i år (2013) julen ind i vores kirke 2. søndag i advent: d. 8 december 2013 kl. 16.

Sidste års (2012) julekoncert med Frederiksborg Kammerkor under ledelse af Paul Kim gav indtryk af et kor, der bliver dygtigere og dygtigere. De amerikanske klange var ren honning for øregangene.